QRS Design is een no-nonsense bedrijf dat nadrukkelijk een lange termijnvisie voorstaat.

‘De klant van nu is ook de klant van morgen’

Dat is de visie van QRS Design. Service staat hoog in het vaandel en wordt altijd met een hoofdletter S geschreven.

Dit houdt in dat niet alleen tijdens de projectinrichting zelf veel tijd en energie in klanten wordt gestoken, maar ook daarbuiten. Persoonlijk contact is erg belangrijk voor ons.

Ook bungalowpark eigenaren, aannemers en projectontwikkelaars hebben de voordelen van QRS als zakenpartner ontdekt. Wij zijn namelijk al jaren bijzonder actief op het gebied van de inrichting van diverse projecten in binnen-en buitenland en met succes. Met onze goed geoliede organisatie zijn wij in staat elke woning, chalet of appartement compleet in te richten, waarbij u of uw klant zich behaaglijk voelt, zonder het bouwproces te verstoren.

Wij hebben nauwe samenwerkingen met fabrieken in het buitenland waardoor wij ook een zeer concurrerende prijs kunnen bieden. Daarnaast kunnen wij uw woning voorzien van de perfecte keuken.  Zo heeft u als projectontwikkelaar of park eigenaar wel extra rendement maar absoluut geen “kopzorgen”.

 

 

Reviews

[grw place_photo=”https://lh3.googleusercontent.com/p/AF1QipOvQmQufMcMBo6iQlVyiFN4P14Hk7WmMtRiEJGq=s1600-w300-h300″ place_name=”QRS Design” place_id=”ChIJ0ae336alx0cRbm0H4Jic3ww” title=”Reviews” pagination=”3″ text_size=”60″ refresh_reviews=true centered=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]

 

De voordelen van QRS DESIGN

 • Levering, montage én service van keukens in één hand
 • Montage door vakkundige QRS Design monteurs
 • Optimale planning van levering en montage
 • Korte communicatielijnen
 • Hoog rendement
 • Kennis van producten, tot in de kleinste details
 • Net dat beetje extra service
 • Iedere keuken wordt keurig netjes achtergelaten
 • Één aanspreekpunt, één factuur

Meer weten?

Wilt u meer weten over QRS Design of direct een afspraak maken? Neem direct contact met ons op.

   

  Dit formulier verzamelt uw naam, email-adres, onderwerp en inhoud zodat wij gegevens op een juiste wijze kunnen verwerken. Voor meer info, check ons privacy beleid, waarin u meer info krijgt over waar, hoe en waarom wij uw gegevens bewaren.

  Terug naar boven