Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij binnen 2 tot 8 dagen te verzenden.
Indien de producten niet voorradig zijn, kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 9,00 voor bestellingen van 0kg tot 10kg
€ 23,95 voor bestellingen van 10kg tot 30kg
Gratis voor bestellingen vanaf € 250,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL en DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Kan ik mijn bestelling naar een ander adres laten bezorgen dan het factuuradres en worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht?

Ja het is mogelijk om een ander bezorgadres op te geven. Dit kunt u doen tijdens het bestelproces en hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Iets niet in orde?

Mocht er ondanks onze inspanningen iets niet goed gaan, dan lossen we het graag voor u op. Als uw pakket bijvoorbeeld niet is aangekomen of het is onderweg beschadigd geraakt, neem dan gerust contact met ons op.

Ruilen of retourneren?

Dat kan. Bekijk de voorwaarden en de werkwijze m.b.t. retourneren.

Terug naar boven