Over Eichholtz
Eichholtz is een business-to-business groothandel in luxe meubels, verlichting en accessoires met een uniek ontwerp. Met de uitgebreide collecties wil Eichholtz de interieurbranche continu inspireren.

Grote voorraad en wereldwijde verzending
Met een magazijn van meer dan 35.000 m² met 95% van de Eichholtz-collectie op voorraad, kunnen onze producten onmiddellijk na bestelling worden verzonden of opgehaald. Onze Supply Chain-afdeling zorgt ervoor dat alle bestellingen snel worden verwerkt, systematisch worden gecontroleerd op kwaliteit en volledig worden voorbereid voor transport naar de plaats van levering. Of uw bedrijf zich in Europa of in het buitenland bevindt, wij begrijpen en omarmen internationale verschillen en we hebben de geschikte logistieke mogelijkheden en partnerships om ervoor te zorgen dat de activiteiten soepel verlopen.

Grote showroom en premium service
Op het hoofdkantoor van Eichholtz bieden we een uitgebreid inspiratiecentrum van meer dan 4000 m² verspreid over meer dan 40 smaakvol ingerichte kamers. Dit is waar de Eichholtz-visie tot leven wordt gebracht. Daarnaast bieden wij een outlet en twee restaurants met een panoramisch uitzicht over de bloembollenvelden. Ons stylingteam en 3D-ontwerpers kunnen uw interieurproject transformeren in 3D-realiteit om een ​​360 ° -voorbeeld van het gewenste resultaat te geven.

Hoge zichtbaarheid en tastbaarheid
Eichholtz is aanwezig op alle vooraanstaande interieurbeurzen om nieuwe collecties te presenteren. Om er een paar te noemen: Maison & Objet (Parijs, Frankrijk), Salone del Mobile (Milaan, Italië), Decorex International (Londen, VK), iSaloni WorldWide (Moskou, Rusland), High Point Market (High Point, NC, VS) en Ambiente (Frankfurt, Duitsland). Alle interne evenementen hebben een persoonlijk karakter omdat ze alleen voor evenementen zijn. Deze zijn georganiseerd om ontwerpers, architecten, retailers en hoteliers samen te brengen. Deze evenementen zijn een uitstekende gelegenheid om te netwerken en om geïnspireerd te raken.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en het assortiment van Eichholtz.

     

    Dit formulier verzamelt uw naam, email-adres, onderwerp en inhoud zodat wij gegevens op een juiste wijze kunnen verwerken. Voor meer info, check ons privacy beleid, waarin u meer info krijgt over waar, hoe en waarom wij uw gegevens bewaren.

    Terug naar boven